söndag 26 juni 2011

Från ny sändningsplats..

Så, jag är fri :) , ja kanske inte helt, men nu har jag förhoppningsvis det värsta bakom mig. Nästan så att jag fäller en liten glädjetår...

Jag har lämnat närheten till Sudan och CAR, istället är jag nu i bergsterräng och i en kedja av aktiva vulkaner. Det är åtminstone svalare när man kommer upp lite mer i höjd. Jag är väl på runt 1200 m höjd och det märks, så fort man gör något så känns det att det är lite syrefattigare....visserligen har jag blivit tämligen förslappad, eller har iaf inte tränat så mycket som jag borde kanske, men nu finns lite bättre förutsättningar. Rimlig temperatur och behagliga omgivningar.
Säkläget är sämre, men på det hela taget så har jag gjort ett ofantligt uppköp jämfört med tidigare. Det finns ju de bland svenskarna som har trivts i N delen, men jag gjorde det inte.
Nå iaf, jag har landat in på ny TS och problemen är desamma här som de var på den förra platsen, eller snarare av samma omfattning, även om det är andra saker som fallerar här.
Det som gläder mig, samtidigt som det gör mig en smula bekymrad är att där jag nu bor, har jag faktiskt två rum..inte mer än 180 cm i takhöjd och rätt små, men ändå. Fast..jag tror att det har varit en begravningsentrepenör som haft bygget innan och mitt sovrum är "Lit de Parade"-rummet(Det står så på dörren i alla fall)...men man kan ju inte få allt.
På det hela taget klagar jag inte längre åtminstone. Jämförelsevis är jag i himlen..fast det blir kanske lite konstigt att säga så med tanke på mitt boende??

Kontingenten som vi jobbar med är Indier och jag har inte haft så mycket kontakt med dem ännu, men precis som på förra platsen finns vissa motsättningar enligt mina kollegor. Jag får väl se om jag skall leka medlare även här, men att folk skall ha så svårt att samarbeta begriper jag inte.
Annars intet nytt, mer än att jag är på väg hem och till och med borde vara hemma om mindre än en vecka :) sen är jag ju inte hemma egentligen utan mest ute på vägarna, men jag är åtminstone i Skandinavien och inte i Afrika.
Sen har jag konstaterat att när jag är tillbaka här igen efter min leave, så har jag bara 2 ½ månad kvar i tjänst + några dagars utcheckning..Tiden går fort när man har roligt..eller något sånt. Då dyker ju nästa problem upp. Jag vet, I-landsproblem, men iaf. Jag måste ta semester..det är inte särskilt upphetsande att ha semester i november-december. Jag har provat det innan och det är sådär kul. Finns liksom inga andra som är lediga vid den tiden(av någon anledning???).
Får väl se om det inte är en utmärkt anledning att skaffa sig en cross-hoj. Då har jag ju något att göra.

2 kommentarer:

 1. Tjenare J-O

  Till borja med sa vill jag gratulera till uppkopet. Berg, hojdmeter och 2 rum. Kan det bli mycket battre??

  Sa, nu har jag oxa hamnat i klorna pa FN's beryktade system. Pa bara tre dagar har jag mott dem som fortjanar bade ros och ris. Sa jag borjar fa mer och mer forstaelse for dina tidiga inlagg. Hoppas jag kan uttrycka mig lite "nyanserat" eller ska man saga PK sa jag inte trampar nagon pa tarna. (Sanningen kan ju vara obekvam som bekant)

  Se nu till att det gott hemma pa leaven. Och som du sa, sedan ar det nastan slut. Kanner du dig osaker pa vad du skall gora pa din ledighet i host. Hor av dig, jag har massa ideer... ;-)


  Vill du ha lanken till min blogg sa hor av dig. Det galler sjalvklart aven alla andra som ar nyfikna pa hur en militarobservator i en anna varldsdel har det!!
  Jag finns pa un.mil.obs(at)gmail.com OBS Ta bort punkterna mellan orden for att fa ratt adress. (allt for slippa spam)


  /Den langa TD'en

  SvaraRadera

 2. Slutligen har min tur återställts av en man som heter profeten Jacob Douglas, jag är Shole Kakhaz, jag vill ha alla på den här sidan och forumet för att gå med mig tacka profeten Jacob Douglas för vad han just gjorde för mig och min familj, jag hade varit gift till min man i 5 år bodde vi lyckligt tillsammans före detta år och inte förrän han reste till Italien för en affärsresa där han träffade den här prostituerade som häxade honom att hata mig och barnen och bara älska henne när min man kom tillbaka från resan Han sa att han inte ville se mig och mina barn igen så han körde oss ur huset och han gick nu till Italien för att se den andra kvinnan. så jag och mina barn var nu så frustrerade och jag bodde bara med min mamma och jag var inte behandlad bra för att min mamma blev gift med en annan man när min pappa dog så att mannen hon giftade inte älskade mig och mina barn bra så jag var så förvirrad och jag letade efter ett sätt att få min man tillbaka till mig och mina barn så en dag när jag surfar på min dator såg jag ett vittnesbörd om den här mannen Profeten Jacob Douglas och jag fick också en chans att se hans email som är ultimatesolutionspellcaster @ gmail.com det delades på internet av en dam och det imponerade på mig också så jag tycker också om att försöka, först var jag rädd när jag tänker på vad jag och mina barn går igenom så jag har inget annat val än att kontakta honom och han berättade för mig att jag bara skulle vara lugn två dagar för att min man skulle bli återställd till mig och till min bästa överraskning fick jag ett samtal från min man på den andra dagen och frågade barnen och jag ringde profeten Jacob Douglas och sa att din problem har löst mitt barn så det var så jag får min familj y tillbaka efter en lång stress att sakta ner av en ond dam så med all denna hjälp från profeten Jacob av ultimatesolutionspellcaster@gmail.com Jag vill att alla på detta forum ska gå med mig för att säga ett stort tack till profeten Jacob Douglase och jag kommer också rådfråga någon i sådana eller liknande problem eller någon form av problem bör också kontakta honom för hjälp via hans personliga e-post ultimatesolutionspellcaster@gmail.com eller hans whatsapp nummer +2348050676586
  Healso sa till mig att han kan lösa dessa andra problem som är
  1. Stava för förtroende (människor kommer att lita på och alltid tro på dig)
  2. Återställ hälsa för de sjuka
  2. Ta tillbaka ex kärlek
  3. Stoppa någon från att störa din relation.
  4. Ge mediciner för stark och långvarig erektion
  5. Snabbt äktenskapsförslag
  6. Rengör all lycka och återställ lyckan

  SvaraRadera