onsdag 26 oktober 2011

Födelsedag..

Sådär, då räknar jag kallt med att Borgmästaren här i staden dyker upp med mitt Kongolesiska pass och stadens nycklar senast imorgon...
Ett år i Kongo..hurra hurra. Bara 111 dagar kvar.

Nåja, jag har sett mycket och mer lär det väl bli.
Nu har jag stött på Pygmeerna i trakten också. Japp, de är ehh..inte särskilt stora direkt.
Men de är mer vanliga i detta området än på min tidigare plats. De var inte intresserade alls av att visa sig där. Här stöter man på dem lite överallt.

Vad mer då..Som ni kanske kan se så har jag slängt upp fler bilder, jag blev påmind om att jag hade lite gorillor att visa upp bl.a. Liksom lite annat krafs..Det här landet består mest av vackra vyer, men man tröttnar/struntar i det/blir van att det är det överallt. Personligen tycker jag att lite snö hade suttit fint.

Jag trodde dessutom att jag var den första svenska MilObsen i Beni, men tji fick jag..
Jag var visst nummer tre. Mama Isabel (vår mattant i huset) meddelade att hon minsann lagat mat åt två svenskar tidigare och hon har jobbat som kokerska åt MilObsarna här i 7 år, ända sedan de öppnade TeamSiten, fast det var visst ett par år sedan någon svensk var här sist.

Annars har jag som vanligt mycket att säga och inget jag kan berätta.
Det börjar bli lite trist att behöva hålla allt för sig själv, men det är bäst så.
Jag vill ju som jag nämnt tidigare inte kritisera på något sätt.

Men jag lovar att jag skall komma med något mer innehållsrikt snart iaf, Tyvärr sitter jag mest med administration och möten till förbannelse, vilket gör att jag bara varit på patrull en enda gång hittills.

Men imorgon skall vi ut hela dagen och en bra bit Söderut, så jag räknar med något mer intressant att berätta då.

Kongoles Bengtsson

1 kommentar:

  1. Jag väntar med hurra-ropen tills du är hemma i februari...hmm känns helt absurt att du varit borta så länge och att jag hållit ut under hela denna tiden. Du måste ju vara väldigt speciell.. ja så är det förmodligen. Och jag extremt tålmodig? Mycket ska man visst vara med om... det gångna året har nog varit det märkligaste och mest prövande på alla sätt och vis, för min del iaf.

    Puss på dig Tarzan
    /Jane

    SvaraRadera